Ακίνητα

Βρείτε την ιδανική ιδιοκτησία σας μέσω της Πειραιώς Real Estate (PRE). Η εταιρεία προσφέρει μια εξαιρετικά ευρεία γκάμα ακινήτων προς πώληση.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Βασισμένη σε μία ομάδα επαγγελματιών που διακρίνεται για την επάρκεια, την γνώση και την εκπαίδευση που διαθέτει, η Πειραιώς Real Estate Management εκπονεί ενδελεχείς μελέτες αποτιμήσεων ακινήτων καθώς επίσης παρέχει υψηλής ποιότητας συμβουλευτικές υπηρεσίες αποτίμησης ακίνητης περιουσίας σε τραπεζικά ιδρύματα και επενδυτές.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Έχοντας δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο σε όλη την Ελλάδα, η Πειραιώς Real Estate Management χρησιμοποιεί βέλτιστες πρακτικές και δεδομένα πραγματικού χρόνου για να αντιμετωπίσει και να βελτιώσει όλα τα θέματα που άπτονται της διαχείρισης ενός ακινήτου.

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Η Πειραιώς Real Estate Management μέσω της ιστοσελίδας properties4sale, χρησιμοποιεί υψηλή τεχνολογία για να προσφέρει στους ενδιαφερόμενους αγοραστές και επενδυτές έναν αποτελεσματικό και εύκολο τρόπο για να αγοράσουν ένα ακίνητο, χωρίς τις δυσκολίες που παρουσιάζουν οι πωλήσεις ακινήτων μέσω των γνωστών παραδοσιακών οδών

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Η τεχνογνωσία της Πειραιώς Real Estate Management στον τομέα των ακινήτων εκτείνεται σε ένα ευρύ φάσμα εργασιών, από το αρχικό στάδιο προετοιμασίας του ακινήτου μέχρι και την πώληση του.

Ανάπτυξη Ακινήτων

Η Πειραιώς Real Estate Management έχει τη δυνατότητα σχεδίασης και επίβλεψης έργων ανάπτυξης υψηλών προδιαγραφών, προς όφελος των πελατών της.